toppbild.png

Sändningen 22 Mars

 

Den 22 mars startade industridagsresan med en intensiv timme med perspektiv på temat från en rad olika håll – företag, akademi, forskningsinstitut, företag – lokalt, nationellt och globalt.

 

Sändningen 27 maj

Ett Sverige som exporterar lösningar på globala problem, ett land dit blickarna vänds för att ta del av de senaste innovationerna. Det kräver en forskning i världsklass. Hur ska forskningens resurser fördelas? Kan all forskning prioriteras? Har akademin ett ansvar för att rädda världen? Vilka möjligheter finns det för akademin och industrin att accelerera tillsammans? Välkommen till samtal två där vi djupdyker i dessa spännande frågor.

Sändningen 27 april

 

Vårt andra nedslag tog upp frågan om hur Sverige ska vara det land som skapar och levererar lösningarna som leder den tekniska utvecklingen – och hur det ska gå till!  

 

Sändningen 27 augusti

Ett Sverige som exporterar lösningar på globala problem, ett land dit blickarna vänds för att ta del av de senaste innovationerna. Det är många pusselbitar som ska vara på plats för att lyckas - i vårt tredje nedslag under den här Industridagsresan dyker vi ner i offentlig sektor och deras roll för att nå målet.